T6HZLQI_6ekWP3KF4Ew4KlXPoww
ERINOX SLOVENIJA

Početna

Pre svega dobrodošli na www.tools-blades.rs web prezentaciju preduzeća „TOOLS&BLADES D.O.O“.

Povećan trošak proizvodnje prisiljava proizvođače i mašinske operatere da traže ekonomičnije načine sečenja čelika. Srećom, tehnologija testerenja je u velikoj meri poboljšana. Moderni, materijali visoke tehnologije generisali su nove mašine za testerenje i unapređene tračne testere, time pomažući da zadrže proizvodne troškove pod kontrolom.

Informacije koje ćemo vam pružiti na našoj web prezentaciji nisu namenjene da odgovore na baš sva vaša pitanja vezana za sečenje tračnim testerama. Svaki posao je specifičan i stvara svojstvenu grupu jedinstvenih okolnosti koja se razlikuje od drugih. Međutim, prateći sugestije koje su ovde navedene, moči ćete brže da pronađete praktična i ekonomičnija rešenja. Za početak saznajte nešto više o tračnjim testerama.

Mi smo preduzeće specijalizovano za čeono varenje i prodaju tračnih testera Američke multinacionalne kompanije „LENOX“ posetite stranicu o nama da saznate više informacija.

Pored usluge čeonog varenja najsavremenijim mašinama bez primesa drugih materijala trakastih testera kompanije „LENOX“ vršimo i uslugu varenja svih drugih testera do 54mm širine. Za više informacija o našim uslugama pogledajte stranicu usluge.

U ponudi imamo kompletan asortiman trakastih testera kompanije „LENOX“ modele i detalje o primeni istih možete pogledati na stranici tračne testere. Na lageru imamo 90 različitih tipova i modela testera. Isporuku vršimo brzo i efikasno u roku od 24h do 48h.

Za specijalne porudzbine kontaktirajte nas putem emaila ili telefona koje možete naći na stranici kontakt.

Prijatno testerenje vaš „TOOLS&BLADES D.O.O“